Cow XL webdesign Klazienaveen

Oud nieuws

Hieronder diverse berichten van Veenpop die we terug hebben gevonden in de archieven.

STROOM STORING treft gezellig festival in Klazienaveen 

Alle organisatie gezelligheid en ten spijt , het Veenpop festival was vroegtijdig afgelopen niet door de regen die soms met bakken uit de hemel viel ook waren er nog veel bezoekers aanwezig maar door een grote stroomstoring van het gehuurde aggregaat dus een technisch probleem deed de organisatie besluiten om er op die avond al om 22:30 stoppen met het 1e Veenpop festival in het grootste buitendorp van Klazienaveen.
Nu enkele maanden later is de gehuurde aggregaat nog niet in gebruik dus het probleem is groter dan verwacht.
De bands en vele artiesten die nog aanbod moesten komen konden hun spullen weer inpakken
Ook de uit de provincie Zeeland afkomstige zanger ALWIN kon weer onverrichter zake naar huis.
Heel erg jammer want de organisatie is zeer goed aldus de zanger maar wil heel graag volgend jaar terug komen het is normaal gesproken een feest om hier in Klazienaveen te mogen komen en te zingen de eerste keer vertelde hij was enkele jaren geleden bij de sportverkiezing Klazienaveen daarna nog bij het voormalige festival.
Ook de band Quaver deze band had dus op het Veenpop festival hun eerste optreden moeten hebben en helaas ging dat ook niet door.
Desondanks gaat de organisatie niet met de handen in het haar zitten en is alweer druk bezig met de organisatie voor het volgende jaar op Zaterdag 2 juli 2005
De opzet zal een beetje veranderen zodat we niet meer vanaf 12:00 in de middag bezig zijn maar vanaf een later tijdstip, maar de gezelligheid en de aandacht voor de regionale muziekanten zal er blijven.

Geslaagd PLUS FISCHER bevrijdingsfestival 2006


De 2e editie van het PLUS FISCHER Bevrijdingsfestival is opnieuw een geslaagd evenement geworden, op het evenemententerrein in het centrum van Klazienaveen heeft de stichting Veenpop toch weer een geweldig feest op poten kunnen zetten voor alle dorpsbewoners en mensen die elders wonen, met vooral weer de Nederlandstalige inslag was weer een succes enkele honderden mensen woonden dit evenement bij en zagen in willekeurige volgorde Cor Wolters, Silvia Swart, John Stevens en de plaatselijke zangeres Rita voorbij komen ook de rockband QUAVER was weer op z''''''''''''''''n best en bracht de oude en de nieuwe rock in hun eigen versie ten gehore . het was weer super was het meest gehoorde compliment wat het bestuur van de stichting veenpop na afloop hoorde, daar doen we het voor riep het voltallige bestuur samen dit is toch geweldig, wij danken dan ook dhr. Jos Fischer voor het hoofdsponsorschap en hopen dat hij er nog een jaar aan vast wil knopen en nu weer op naar de 3e editie van het Veenpopfestival aldus enkele bestuursleden.

3e editie van het Veenpopfestival


de stichting heeft de contracten rond met de bands en de artiesten die naar de 3e editie van het veenpopfestival komen.......
als bands komen VIBES & BACK4MORE
als artiesten komen THOMAS BERGE & COR WOLTERS
maar als klap op de vuurpijl heeft de organisatie de band MOOI WARK bereid gevonden om daar 45 minuten lang de sfeer naar grotere hoogte te spelen.
dus kom op Zaterdag 1 Juli a.s naar de 3e editie van het veenpopfestival.

Paas weekend in Klazienaveen

kijk vanaf 30 januari op www.klazienaveenopendarts.nl 


Groot PAASweekend in Klazienaveen..............
De stichting VEENPOP Klazienaveen gaat een grote tent neer zetten in het centrum van Klazienaveen.
op de vrijdag 21 maart 2008 KLEINTJE PIRAAT m.m.v. "de Stemmingmakers"en Cor Wolters, John Stevens. Jan en Zwaan, Antko en Sylvia en Robin Mink............vanaf 21:00 uur tot 01:00 uur entree kosten € 12,50 p/p kaarten aan de kassa en bij de voor verkoop adressen The Young one....Music Store Klazienaveen..... vanaf 1 februari 2008
Op de zaterdag Middag is een Kindermiddag gepland met diverse dingen zoals clowns en sminken ............
Op de zaterdagavond 22 Maart 2008 SUPER SPEKTAKEL m.m.v. ...DIEPTRIEST... .. en... LUCAS & GEA... en... BOUKE .... ......vanaf 21:00 uur tot 01:00 uur entree kosten € 15,- p/p aan de kassa en bij de voor verkoop adressen ...The Young one....Music Store Klazienaveen..... vanaf 1 februari 2008
Zondag 23 maart 2008........KLAZIENAVEEN OPEN DARTS.......vanaf 13:00 uur.....inschrijving vanaf 11.30 uur in de tent en via de site www.klazienaveenopendarts.nl
Zondagmiddag vanaf 15:00 uur tot.................Laat je verrassen en kom dansen en genieten van.............................

Opnieuw strenge controle door politie op alcohol gebruik

Net als voorgaand jaar zal er tijdens de evenementen in 2008 een stevige controle zijn van de politie op het wild plassen en het alcohol gebruik buiten de evenementen terreinen.
De stichting Veenpop Klazienaveen steunt dat gebaar van de politie want alleen dan wanneer iedereen zich aan de regels houd, kan men een mooi en groot evenement organiseren.

De stichting Veenpop zal er voor zorgen dat er weer op tijd een artikel in de kranten komt om zo en vooral de jeugd er op te wijzen dat er opnieuw gecontroleerd gaat worden en dat de boetes er niet om liegen, wij hopen dat dan en met name de jeugd zich gaat bedenken dat ook wij als organisatie van twee evenementen in het jaar afhankelijk zijn van de sfeer en het plezier van alle mensen die graag willen komen.

Tevens moeten en willen wij zeggen dat wij in 2007 absoluut trots zijn geweest op de jeugd in Klazienaveen want ze hebben zich heel netjes gedragen zoals het hoort.

Wij gaan er dan ook vanuit dat de jeugd zich ook komend jaar weer heel netjes opstelt en
netjes gedraagt niet alleen bij onze evenementen maar ook bij die organisaties die andere evenementen gaan organiseren.

Evenementen nieuws


Wij zijn druk doende om de problemen rond het toilet gebeuren op te lossen, we weten dat er een tweede toilet bij moet komen. Dat gaan we bekijken hoe dat gaan oplossen. En hoe we dat op of buiten het plein gaan plaatsen.

Zo kunnen we ook nog wel medewerkers gebruiken die mee willen helpen om deze twee feesten te organiseren. Heeft u interesse dan kunt u zich aanmelden bij ons via de email info@stichtingveenpop.nl .Dus help ons mee om er twee mooie feesten van te maken in 2008.
Of wilt u meer informatie over stichting veenpop dan kunt u dat vragen via het email.